www.energie-vitala.com
:: ENERGIE-VITALĂ = Forța-Vieții: puterea Universului, acum, la îndemana Dvs.! ::
~ Energie și Vitalitate pt protecția, siguranța și pt succesul Dvs.! ~
 
 
 
::  Energie-Vitală ::    
 

RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie- și Forță Vitală, cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice încorporate :: Tehnologia Abstracăiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Creării conștiente

Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente Dispozitiv Radionic RAD 2400 HD
 (Power Radionics™, Orgone Radionic Device, - Super Heavy Duty Power Radionics™ Device de Luxe - Top of the Line Orgone Radionics™ Device - ) !

rad2400hd Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteDispozitiv Radionic cu 2 (doua!) Generatoare puternice de Energie- si Forta Vitala (Generator Chi & Pranic & Orgonic) incorporate si integrate in echipament, cu 6 discuri / butoane de setare (6 biti; - 3 discuri de setare pentru stabilirea- si realizarea legãturii structurale cu tinta ("target"-ul), 3 discuri pentru setarea ratei radionice a "trend"-ului programat , a situatiei dorite), alimentat si propulsat cu campul de forta a Energie- si Fortei Vitale, generata- degajata si emaisa de catre Generatoarele de Energie Vitalã -înglobatã- de mare putere.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie- si Forta Vitala de tip Radionic, Dispozitivul Radionic RAD 2400 HD cu Generatoare -puternice- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgon) incorporate si integrate in dispozitiv

Dispozitiv Radionic (psionic / psihotronic) + Echipament -generator- de Energie- și Forță Vitală = Radionica de Putere !

Suprafata de aderentã pentru setare ('stick pad'-ul), este realizat din noul-, si totodatã si cel mai eficient matrice de materiale speciale de acumulare a Energiei- si Fortei Vitale Vitale; SuperOrgonite™.

Dispozitivul radionic este prevãzut cu 2 suporti metalici (din otel inoxidabil) ca si suprafata de iradiere pentru proba martor (unul pentru "trend", -evenimentul dorit si programat-, iar celãlalt pentru tintã/"target").

Se mai poate folosi -desigur- si ca Echipament Mental & PsihoTrainer - avand 6 frecvente fixe (ultra joase) presetate (!!).
Acelasi 6 frecvente fixe, plus posibilitatea setarii continue a frecventei intre cca. 0,5- si 500 Hz.
Aceasta posibilitate de a seta frecventa hertiana a Generatorului de Energie- si Forta Vitala (Generator Chi & Pranic & Orgonic), determina chiar si frecventa -si armonicile- pe care va pulsa si oscila si campul de Energie- si Forta Vitala generat- si emanat de echipament.

Cu acest aparat puternic rezultatele -programate- (din cauza câmpului- si al fluxului mai puternic si mai concentrat de Energie- si Forta Vitala generata) apar mult mai repede si mai pregnant.

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteRAD 2400 HD este un dispozitiv radionic superior cu generatoare de Energie Vitală -mult mai puternic si mai performant decat cel din RAD 2000- incorporate, cu 6 butoane/discuri de setare (folosita pt setarea "trend-ului" si a "target-ului" programarii radionice), cu suprafata de aderenta de setare confectionat din Super Orgonita™, si cu 2 suprafate de iradiere metalica din otel inoxidabil (suportul pt proba martor) pt "trend" si pt "target"-.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 Dispozitiv Radionic (un tip mai vechi, din anul 2003)

Ingloband si toate functiile unui Echipament Mental puternic si performant, -desigur- se poate folosi- si utiliza si ca atare.

rad2400hd Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteCa si la- si in cazul Echipamentelor Mentale & PsihoTrainer-elor, pe langa posibilitatea de setare continua a frecventei intre 0,5Hz si 500Hz (in unele cazuri pana la 900 Hz!) pot fi setate specific si 6 frecvente fixe, care -printre altele- corespund anumitor frecvente- si unde cerebrale / unde mentale.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400: Dispozitiv Radionic de Putere actionat cu Energie- si Forta Vitala, generat- emanat si transmis de catre Generatoarele puternice de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgon) incorporate si integrate in echipament

Pe panoul din spate se gasesc mai multe mufe de intrare pt "suprafete de setare"/"stick pad"-uri - si suprafete de (i)radiere pt "martorul proba"exterioare.
Noi va recomandam -totusi- ca sa nu le folositi.

Mufa de intrare (de 3,5 mm) cu numele "Input EPU" este pt un alt Echipament de Energie- si Forta Vitala exterior, (sau pt un Modul Exterior de Precizie), in cazul cand doriti ca sa dublati puterea- si capacitatea dispozitivului.
Daca doriti ca sa triplati forta-, puterea-, randamentul- si capacitatea dispozitivului, conectati- si utilizat-il impreuna cu Echipamentul de Energie- si Forta Vitala PCHD!


D-l Karl Hans Welz prezentand -in limba engleza- Dispozitivul Radionic de Putere RAD 2400 HD

checkEvident ca si acest dispozitiv -ca si toate din  tipul- si seria HD- este capabil de a produce apa-vie (!)
(intocmai, si la fel ca ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATGS 12000) !

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteAceasta tehnologie noua si incitanta aloca si asigura in permanent un flux puternic setarii-, a operatiunii- si a programarii Dvs. radionice pt siguranta si rapiditatea succesului Dvs. binemeritat!

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Dispozitiv Radionic RAD 2400 (Echipament de Energie- si Forta Vitala de tip Radionic) cu 2 discuri de transfer pt a asigura o legatura structurala sigura si stabila

Puteti mării puterea -si randamentul- acestui dispozitiv utilizand-ul impreuna cu booster-ul PBT 2400.

Circuitul electronic interior are -si- un regulator de tensiune care tine tensiunea fixa si stabila la parametrii recomandati si -totodata- elimina acele "varfuri de tensiune" de la adaptorul de tensiune dupa transformarea tensiunii alternative din retea in tensiune continua.
Eliminarea acestor "varfuri de tensiune" este recomandata- si este ideala in cazul energizarii corpurilor si chakrelor! Programul Radionic de Manifestare

Alimentator / adaptor recomandat: 9 volti curent continuu si tensiune continua, minimum 500 -1000 mA.

Puteti si mai mult expanda flexibilitatea si potentialul echipamentului folosind-ul impreuna cu Programul Radionic de Manifestare-, sau SuperManifestare impreuna cu dispozitivul Dvs. radionic performant.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare cu o setare si o programare vizand o energizare si incarcare specifica

When Psionics is really done.

Când psionica chiar este efectuată.
 
"Uncle Chucky", adica D-l Charles Cosimano, autorul cartii "Psyhic Power", (recomandat pt toti aceia, care doresc sa inteleaga mai bine principiile radionicii- si a psionicii), cunoștință veche și prieten cu D-l Welz, folosind în careva dintre setările- și programările sale Echipamentul- si Dispozitivul Radionic și psionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala RAD 2400 a D-lui Karl Welz, împreună cu Programul Radionic de Manifestare. 2005
Un mare maestru programând și folosind invențile unui geniu...
începutul paginii... :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si -mai ales- a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice
   Comandați-l acum ca sa beneficiati cat mai repede de toate avantajele oferite!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 

Echipament de Energie- şi Forţă Vitală RAD 2400comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual, dacă este folosit impreună cu un Program Radionic de ManifestareCheckmark Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală şi Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice -Psionice și Psihotronice- de Putere, alimentate- şi acţionate cu Energie Vitală şi Forţă Vitală Universală :: Radionica: Technologia Abstractiei Permanente
Echipamente pt generare de Trend-uri şi Manifestare -creare conştientă-  | Materializarea gândurilor

:: RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD ::

  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
RAD 2400 HD
RAD 2400 HDS :: Dispozitiv Radionic actionat cu Energie- si Forta Vitala
€ 2 339 Eur
(sau echivalentul in RON)


Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală și Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie Vitala si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
* Câmpuri obligatorii de complectat
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
În legătură cu      
(vă rugăm, selectați)
     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  captcha Introduceți caracterele -captcha- din imaginea alăturată (nu contează litere mici sau mari / majuscule).
*   
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și confidențialitate !
  <
^ Începutul paginii  
 
www.energie-vitala.com | :: ENERGIE-VITALĂ = Forța-Vieții: puterea Universului, acum, la îndemana Dvs.! ::
Energie-Vitală | ~ ENERGIE-VITALĂ | Echipamente -generatoare- de ENERGIE-VITALĂ ~
Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates modified by US
:: ENERGIE-VITALĂ = Forța-Vieții: puterea Universului, acum, la îndemana Dvs.! ::  |  www.energie-vitala.com / RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ | ~ Energie și Vitalitate pt protecția, siguranța și pt succesul Dvs.! ~ | Template: overlap-ro | Energie-Vitală
Titlul paginii web / Title: RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ | Descripția paginii / Description: :: Energie-Vitală: Energizare și încărcare cu energii vitale pure, benefice, pozitive și creative cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forță Vitală Universală, de la orice distanță | Protectie- și siguranță energetică, bunăstare, energie, putere și vitalitate pt Dvs.! :: #Nr. 1 in lume in Tehnologia Energiei-Vitale si Fortei Vitale ::  |  Site slogen: Asigurati energie (vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a se manifesta și materializa!
Referer:  |  Distribuție: -A-SD & Bio-Energy Corp.: Primul și unicul distribuitor autorizat ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgon/Orgonice originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata Europa și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Coaching & Consultații | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic   |   :: ENERGIE-VITALĂ = Forța-Vieții: puterea Universului, acum, la îndemana Dvs.! :: / RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~
Keywords: energie, vital, forta, energie vitala, forta vietii, orgon, od, chi, qi, vril, élan vital, radionica, apavie, generator energie, vital, echipament, mental, psihotrainer, frecvente ultra-joase, frecvente extrem de joase, trend, target, legaturi structurale, cuplu disc de transfer, dispozitiv, radionic, energie-vitala, meditatie, relaxare, aura, chakre, astrotrend, feng shui dinamic, energie vitală, forță, energie-vitală | Keytags: energie-vitală, energie vitală, forta,forta vietii, orgon, orgone, generator orgonic, od, chi, qi, vril, élan vital, radionica, apa vie, generator energie-vitala, vital, echipament, mental, psihotrainer, frecvente ultra-joase, frecvente extrem de joase, trend, target, energie vitala, legaturi structurale, cuplu disc de transfer, dispozitiv, radionic, energie-vitala, meditatie, relaxare, aura, chakre, astrotrend, feng shui dinamic, energie vitală, forță a vieții, echipament de energie-vitală
~ Subject: Energie Vitală & Forța Vieții | Echipamente generatoare de Energie-Vitală și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® și SuperOrgonita | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare Astro-Dinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Site Page-Topic: Energie-Vitală | Echipamente de Energie-Vitală și Forță Vitală, alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator; din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite®  ~
~ ENERGIE-VITALĂ | Echipamente -generatoare- de ENERGIE-VITALĂ ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators CANADA | LifeForce Equipment with integrated LifeForce Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala    EU (Uniunea Europeană): ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro