www.energie-vitala.com
:: ENERGIE-VITALĂ = Forța-Vieții: puterea Universului, acum, la îndemana Dvs.! ::
~ Energie și Vitalitate pt protecția, siguranța și pt succesul Dvs.! ~
 
 
 
::  Energie-Vitală ::    
 

Energia-Vitală = Forța-Vieții

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Energia Vitală = Forța Vieții

 

Energia Vitală

 

 

sursa noastră de vitalitate, și

 
   

Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală


Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.ro Există o energie unică
și atotputernică din care toate au emanat, o forță mistică invizibilă care este prezentă și vă înconjoară în permanență și care vă asigură -printre altele- sănătatea fizică și psihică, dezvoltarea personală -atât spirituală cât și materială-, fericirea, echilibrul, armonia și bunăstarea.

Dacă aveți - și beneficiați de- cunoștințele necesare și adecvate-, dacă știți cum s-o simțiți-, preluați -conștient!- și cum s-o utilizați -practic- în toate activitățile Dvs. dorite -indiferent dacă ele sunt mentale, astrale, eterice sau fizice- aveții posibilitatea de a avea-, de a dobândi și de a realiza mai mult, mult mai mult, decât ați reușit până acum vreodată.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Se știe că, cei care posedă în abundență din această energie, Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala | EnergieVitala: www.energievitala.rocei care stiu cum să-o utilizeze, cei care îl folosesc -conștient, sau subconștient- sunt mai sănătoși, mai fericiti și mai impliniti în viață, pot să-și atingă țelurile mai repede și mai usor, decât cei care duc lipsă a acestei energii subtile.

În plus, s-a demostrat în ultima vreme, că tot această energie joacă un rol esențial și în procesul de manifestare și de formare -conștientă- a realității.

Din păcate, la ora actuală, cca. 70 - 80 - 90 % dintre oameni duc lipsa acută-, sau chiar cronică (!) a acestei energii- și forțe mistice, rezultatul fiind -din păcate- trist și sumbru; o sănătate mult diminuată, un sistem imunitar slăbit, acumulare crescută de stress si anxietate, o stare psihică labilă, stări accentuate de nervozitate, etc., etc.

Ce este de făcut în acest caz?
Înainte de a vă da raspunsul, și de a vă dezvălui soluția -simplă, dar (totodată, cât se poate de) eficace-, să încercăm să vedem și să analizăm, ce este această energie- și forță mistică, de care am amintit adineauri...

Departe de noi gândul că vă putem oferi o definiție scurtă, concisă și cât se poate de exactă, dar încercăm ca să vă punem la dispoziție acele informații relevante, din care veți putea chiar Dvs. deduce concluziile necesare...

 

Energia Vitală

 
 

este energia primordială a vieții.

 
Este un fluid nelimitat de energie divină.
Energia Vitală și Forța Vitală Universală este energia esentială în Univers, de natură subtilă, de cele mai multe ori invizibilă, din care sunt formate- și sunt derivate toate celelalte forme- și energii.

Univers | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roÎnsați intregul Univers este o masă enormă de energie, permanent pulsatorie.
Tot ceea ce există, este parte din Sursa din care totul s-a manifestat, și -încă-se manifestă.
Diversele vibratii si fluctuații ale acestui câmp, sunt percepute cu simțurile noastre ca fiind diferite forme ale materiei, o formă de energie mult mai rigidă și mai condensată.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "The Wise rules the Stars"
"Înțeleptul guvernează Astrele / stelele"

Energia Vitală & Forța Vitală Universală

 

omniprezentă, este esența-, suflul- și -totodată- sursa vieții.

 

Energia Vitală este parte integrantă și indivizibilă a Energiei Supreme atotputernice, pură, omniprezentă, transcendentală, atotputernică și creativă, dătătoare de viață și vitalitate, este o forță eternă infinită, inestimabilă și nemăsurabilă, este suflul divin și respirația Totului -și însăși a- Universului, impregnând și învăluind nu numai Universul nostru cu toate planetele, stelele și galaxiile sale, ci și întregul și nemărginitul Cosmos, fiind parte din emanația Ființei cele mai Supreme, a Absolutului Divin, a rădăcinii a tot ceea ce există, a existat și va exista, a celei mai străvechi Cauze (pe când timpul -încâ- nici nu exista), a Unului care este Totul.

Noi nu suntem -doar- corpul nostru -fizic-, sau emoțiile noastre, sau intelectul nostru, sau oricare distre structurile și constrângerile care reprezintă experiența noastră de viață, ci suntem parte a Energiei- și Forței Divine infinite, care folosește forma materială pentru a trăi experiența dezvoltării spirituale.

Totul în jurul nostru este energie, trupurile noastre (cu diferitele organe), gândurile și sentimentele noastre, locul material unde trăim și conviețuim, cât și toate evenimentel noastre din viață - fiecare exprimă o anume energie, chiar și noi înșine suntem o manifestare a aceste Energii Vitale și Forțe Vitale sublime.
Energia Vitală & Forța Vitală fac parte din absolut toate lucrurile din planul material, care include planeta noastră, stelele și galaxiile, ca și universul material, așa cum se întinde el în spațiu, dincolo de capacitățile noastre de percepție.

Energia- și Forța Vieții este pură, atotștiutoare, atotputernică, eternă și universală (ceea ce înseamnă că se găsește în absolut orice), nemuritoare și nesfârșită (se întinde nu numai pe o eternitate în urma noastră, ci și pe o distanță infinită în viitor), datorită capacității sale nelimitate, ea este conținută în toate lucrurile, și e o parte componentă esențială a fiecăruia dintre noi.

Precum particulele de APĂ care umple oceanul, așa umplă și ea tot spațiul și -însași- materia, la fel cum undele electromagnetice sunt prezente și învăluie -acelați- spațiu.
Putem afirma cu certitudine, că suntem înconjurați- și că trăim într-un ocean de energie format atât din Energie Vitală & Forță Vitală cât și din unde electromagnetice.

stars (sursa: NASA) Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta VitalaMare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile, ea fiind una din principalele trăsături și caracteristici aspeciei umane.
Aceaste trasaturi sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.

Munca cu psihicul ('lucrul' pe planul mental), este una dintre cele mai vechi căi- și modalitati umane de a mânui- și de a manipula (în sensul bun al cuvântului) energia invizibila, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înțeles, și chiar de a crea -noi- tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere. (!)

Cunoasterea legilor care guverneaza energiile electromagnetice (deasemenea invizibile), determină -practic- toate teoriile existente despre Univers, de la descrierea magnificelor Galaxii pâna la fizica subatomica- si cvantica.

Materia insasi este rezultata ca și intensificarea- și cristalizarea acestui câmp.
Tot ce vedem în jurul nostru este expresia sau manifestarea acestui unic câmp de Energie Vitală & Forță Vitală Universală.

Energia Vitală este energia primordială a vieții, fiind "combustibilul vital":
este CHI din traditia chineza, este PRANA din cea hindusa, și KÍ din traditia nipponă (japoneză).
(Pe o pagină de-a noastră, am adunat mai mult de 100 de nume ale acestei energii- și forțe mistice).

meditatie & relaxare | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Numeroase aplicații și tehnici tradiționale străvechi, folosesc Energia Vitală & Forța Vitală:
acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, chi-kung / qi gong, tai-chi / tai qi, tai-chi-chuan, este utilizata în yoga -posturile corporale(asana)- și tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse, în meditatie, contemplatie, relaxare, -re-vitalizare, etc..
Folosita -deasemeni- de milenii -deasemenea- în tămăduire și vindecare, respectiv, -auto-vindecare.

Este energia de bază folosita în Feng Shui (noi l-am perfecționat în Feng Shui Dinamic și Feng Shui Plus+ !), și în aplicatiile astrologice -modulate de energiile planetare-.
Este forța câmpului energetic ce face să funcționeze radionica, și -implicit- dispozitivele-, setările- și -desigur- programele radionice și psionice, inclusiv programele -digitale- radionice de manifestare.

Aceasta energie- și forță mistica -de-a lungulistoriei- a fost studiată și cercetată de mai multe persoane, savanți și oameni de stiinta, printre altele, și de către:
Hermes Trismegistus (numind-o "Telesma"), Paracelsus ( "Illiaster"), Franz Anton Mesmer ("Fluid Magnetic" și "magnetism aninal"), baronul Karl von Reichenbach ("Od" sau "forță odică"), Korschelt ("Radiație Solară Eterică"), dr. Kilner ("Aura"), dr. Wilhelm Reich ("Orgone" -sau; "orgon"), Are Waerland ("Auxones"), Dr. T. Galen Hieronymus ("Energie eloptica"), etc.
Alții aminteau de ea, ca 'Lumină Astrală', 'Spirit Universal', 'Conștiință Divină', 'Inteligență Infinită', etc.
(Pt mai multe informatii, vezi pagina: 'Scurt istoric despre Energia Vitală și Forța Vitală').

Unele dintre proprietatile Energiei Vitale & Fortei Vitale este cea de omnipotență și omniprezentã, fiind prezentã întotdeauna, oriunde- și peste tot, dar -poate- mai important este faptul cã, are o concentratie variabilã în diferite locuri și în diferite perioade de timp.
Este polarizatã.
întrepătrunde- și penetrează toate formele, fiind în continuã învîluire și mișcare.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic".
"Orice technologie suficient de avansatã este indistingvabilă de magie". -sau;
"O technologie destul de avansatã -modernã- nu se poate deosebi de magie".

Arthur C. Clarke

Energia Vitală & Forța Vitală

se aseamă energiei electromagnetice (EEM), fiindcă din ambele forme de energie, ființele umane percep numai o mica parte, doar o fractiune, cu ajutorul simturilor lor, și ambele energii variaza, fiind energii pulsative, dar...,
și mai importante sunt deosebirile între cele două forme de energie: Energia Vitală și Forța Vitală urmează legea "Entropiei negative" și neutralizeaza ușor spatiul fizic cu ajutorul unor 'structuri identice' sau cu ajutorul -așa numitelor- "legături structurale".

meditatie, relaxare si re-vitalizare cu ajutorul  Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Printre caracteristicile Energiei Vitale și Fortei Vitale putem aminti, că Energia Vitală & Forța Vitală există -deci- în mai mult de 3 dimensiuni.
Orice schimbare din lumea materiala este precedata de schimbarea acestui câmp. (!)

Energia Vitală și Forța Vitală întrepatrunde tot spatiul, toate obiectele animate și neînsufletite, legând toate (obiectele) între ele.

Urmeaza legile inductiei armonice și ale rezonantei simpatice (fenomen care se produce la atingerea diapazonului: spatiul de lănga el va începe sa vibreze cu aceeasi frecventa, emitând acelasi sunet).
Câmpul Energiei Vitale și Fortei Vitale este pulsatoriu (deci; dinamic) și este fundamental sinergetic (adică; agentii separati care acționează simultan, au un rezultat total, mai mare împreună, decât suma efectelor lor luate separat).

Meditatie | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala O caracteristică importantă a tuturor ființelor vii este interactiunea cu mediul înconjurator:
un set de semnale (interne sau externe) trec prin diferite nivele de abstractizare care pot (eventual) sa conduca la anumite tipuri- sau forme de actiune.
În mod tipic, o multitudine de perceptii este grupata în câteva abstractiuni (sau sub-abstractiuni), adica bogatia de perceptii si senzatii, sunt cristalizate -si îndreptate- în doar putine- sau doar cateva abstractii.

La oameni, acest proces este generalizator.
Odata cu evolutia speciei umane, capacitatea de percepție senzorială a crescut, și în mod concomitent a crescut și complexitatea proceselor de abstractizare.

Attention! Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Toate programele -mentale-, metodele sautehnicile (mentale), care au darul de a facilita obtinerea unor avantaje și au ca scoptransformarea dorintelor- și a 'viselor' în realitate, precum și atingerea telurilor fixate,utilizeazã fãrã exceptie (pentru cã sunt nevoite- și trebuie sã utilizeze!!) legãturile structurale și Energia Vitală și Forța Vitală Universalã.

Pentru orice activitate de succes -de obicei, efectuate la distanță (practi; la orice distanță!)- cu "energiile subtile", sunt necesare două componente esentiale,adică; doi factori de bază:
Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legăturile structurale, alcătuite din:
     Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legătura cu tendința (care reprezinta trend-ul, efectul sau evenimentul dorit -si programat-), si
     Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legătura cu ținta (acesta reprezinta obiectul sau fiinta -persoana target- asupra careia se dorește să se actioneze), si...
        Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala -factorul cel mai important și mai semnificant!- Energia Vitală & Forța Vitală.

exclam Orice activitate (mentală) [de auto-programare, (auto-)vindecare, autocontrol saucontrol mental], sau orice îndeletnicire sau tehnicã mentalã, (sau operațiune "magicã"), care face abstracăie, nesocoteșe sau pierde din vedere și eventual neglijează, oricare din acesti factori esențiali- și de bază, este sortită esecului, indiferent de intenție, voință, nivel de pregãtire spiritulă, sau orice altceva. (!)

Știm că Energia Vitală & Forța Vitală este izvorul, este rădăcina tuturor activitaților mentale, -deci implicit și a gândurilor-, știm că ea se poate transfera-, (i)radia- și direcționa.

Gândul este -totodata- originea, izvorul și punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei și a faptei, deci și a evenimentelor sau a trend-ului dorit.
Gândul este energie, și ca orice energie, este și purtătoare de informații.
Oamenii din toate timpurile -mai ales cei mai evoluati dpdv spiritual- au lucrat cu Energia Vitală & Forța Vitală și au utilizat-o pentru a-și realiza și a-și împlini visele- și dorințele.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Înainte de orice altceva, secretul succesului este să termini ceea ce ai început.”
Henry Ford

Energia Vitală & Forța Vitală

meditatie, relaxare armonizare chakre cu Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitalaeste esența, suflul vieții, ea stă la baza existenței, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitaților psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare și -perfecăionare, autocontrol și control al minții, dezvoltarea personalității, metode de manifestare -conștienta-, etc.).

Energia Vitală & Forța Vitală este aceea energie subtila sau putere / forta psihica, care se manifestă și este folosită - fără excepție - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "munca" spirituală, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare și autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalității, în toate exercitiile și tehnicile de autocontrol mental și control al minții (la orice distanta), (în magie și în practicile magice-), ea fiind mediumul sau purtătoarea dintre scopul- sau efectul dorit (trend) și tinta (target).

energia chi & energia orgonica :: Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roEnergia Vitală & Forța Vitală poartă secretul permanentelor schimbări pozitive precum și a controlului minții de la distantă (de la orice distanta!), pentru ca Energia Vitală & Forța Vitală este sursa de putere, motorul și propulsorul tuturor activitatilor și îndeletnicirilor mentale.

Energia Vitală & Forța Vitală urmeză gândul, și poate fi dirijat / directionat, transferat și transmis -cu ajutorul unor "legături structurale" adecvate- la orice distanță.RAD 5: Echipament de Energie- si Forta Vitala (Chi Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uri

Preluind-o și utilizând-o conștient(!) în mod continuu, în toate activitățile dorite -fie ea fizică sau spirituală / psihică- o puteți folosi pt a obține avantaje semnificative, și pt a fi atinse -mai repede, mai ușor și mai elegant- ceea ce vă doriți, ceea ce v-ați programat, ceea ce doriți ca să fiți- sau ca să obțineți-, dobândiți și să posedati -bunuri materiale și spirituale, caracteristici, obiceiuri și proprietati, etc., etc.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 5: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala (cu Chi Generator & Prana Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uri 

Acum, datorita Tehnologiei Energiei Vitale și Fortei Vitale, și datorita invenției Generatoarelor de EnergieVitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) și -desigur- a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală acest lucru este posibil, și este mai ușor decât credeti- și vă imaginați!

Energia Vitală & Forța Vitală Universală generată- și emanată de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală poate fi modulată -atât fizic, cât și virtual / mental- pentru a facilita obținerea anumitor "trend"-uri benefice dorite.
Utilizați-o conștient pentru a facilita obținerea succesului dorit!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Short introduction to the LifeEnergy and LifeForce.
Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998, 2001-2003, 2007, 2009-2015. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Submeniu

:: Titlul acestei pagini: Energia-Vitală = Forța-Vieții ::

  <
^ Începutul paginii >  
 
www.energie-vitala.com | :: ENERGIE-VITALĂ = Forța-Vieții: puterea Universului, acum, la îndemana Dvs.! ::
Energie-Vitală | ~ ENERGIE-VITALĂ | Echipamente -generatoare- de ENERGIE-VITALĂ ~
Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates modified by US
:: ENERGIE-VITALĂ = Forța-Vieții: puterea Universului, acum, la îndemana Dvs.! ::  |  www.energie-vitala.com / Energia-Vitală = Forța-Vieții | ~ Energie și Vitalitate pt protecția, siguranța și pt succesul Dvs.! ~ | Template: overlap-ro | Energie-Vitală
Titlul paginii web / Title: Energia-Vitală = Forța-Vieții | Descripția paginii / Description: :: Energie-Vitală: Energizare și încărcare cu energii vitale pure, benefice, pozitive și creative cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forță Vitală Universală, de la orice distanță | Protectie- și siguranță energetică, bunăstare, energie, putere și vitalitate pt Dvs.! :: #Nr. 1 in lume in Tehnologia Energiei-Vitale si Fortei Vitale ::  |  Site slogen: Asigurati energie (vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a se manifesta și materializa!
Referer:  |  Distribuție: -A-SD & Bio-Energy Corp.: Primul și unicul distribuitor autorizat ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgon/Orgonice originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata Europa și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Coaching & Consultații | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic   |   :: ENERGIE-VITALĂ = Forța-Vieții: puterea Universului, acum, la îndemana Dvs.! :: / Energia-Vitală = Forța-Vieții
Keywords: energie, vital, forta, energie vitala, forta vietii, orgon, od, chi, qi, vril, élan vital, radionica, apavie, generator energie, vital, echipament, mental, psihotrainer, frecvente ultra-joase, frecvente extrem de joase, trend, target, legaturi structurale, cuplu disc de transfer, dispozitiv, radionic, energie-vitala, meditatie, relaxare, aura, chakre, astrotrend, feng shui dinamic, energie vitală, forță, energie-vitală | Keytags: energie-vitală, energie vitală, forta,forta vietii, orgon, orgone, generator orgonic, od, chi, qi, vril, élan vital, radionica, apa vie, generator energie-vitala, vital, echipament, mental, psihotrainer, frecvente ultra-joase, frecvente extrem de joase, trend, target, energie vitala, legaturi structurale, cuplu disc de transfer, dispozitiv, radionic, energie-vitala, meditatie, relaxare, aura, chakre, astrotrend, feng shui dinamic, energie vitală, forță a vieții, echipament de energie-vitală
~ Subject: Energie Vitală & Forța Vieții | Echipamente generatoare de Energie-Vitală și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® și SuperOrgonita | Radionică de Putere & Dispozitive Radionice & Psionice | Psihotron | Programe Radionice de Manifestare & SuperManifestare | TehnoMagie: Magia Viitorului | Manifestare Astro-Dinamică | AquaOptimizer & AquaVita: energizare-, purificare- și optimizare apă și hrană :: ApăVie | Feng Shui Dinamic & Feng Shui+ | Site Page-Topic: Energie-Vitală | Echipamente de Energie-Vitală și Forță Vitală, alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator; din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite®  ~
~ ENERGIE-VITALĂ | Echipamente -generatoare- de ENERGIE-VITALĂ ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators CANADA | LifeForce Equipment with integrated LifeForce Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala    EU (Uniunea Europeană): ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro